Besplatna dostava za porudžbine iznad 5000 RSD

Usluge

Specijalizovali smo se za sledeće usluge na automobilima:

- Keno auto ključevi Nove Generacije su moderniji, jednako kavlitetni i pouzdani ključevi za Vaša vozila, pokrivamo 90% modela vozila.
Vreme izrade je veoma brzo i cenovno je veoma pristupacno.

- Igla Guardian je najsavremeniji uređaj za zaštitu vozila koji blokira volan vozila i onemogućava upravljanje. Estetski je usaglašen sa vozilom, ne utiče na garanciju vozila i većina osiguravajućih kuća u Srbiji preporučuju ili zahtevaju ovaj uređaj za kasko osiguranje. Brava koja je unutar Igle Guardian je Abloy Protec koja je lider u svetu brava prema kvalitetu i nivou bezbednosti.

- Code Expert je pripremio kompletan set usluga kako bi omogućio dodatnu funkcionalnost na vozilu. Nove generacije automobila, poseduju sve više mogućnosti kao i nivoa u odabiru dodatne opreme. Proizvođači poput BMW AG grupacije: BMW, MINI, ROLLS ROYCE i VAG grupacije: AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, PORSCHE, BENTLEY, LAMBORGHINI dozvoljavaju modifikacije, kodiranja i adaptacije u njihovim kompjuterskim modulima.

Dodatnim funkcijama u automobilu u potpunosti ćete iskoristiti njegove sisteme, učiniti vožnju zanimljivom, kao i povećati samu udobnost u vašem vozilu.

Za više informacija, kontaktirajte nas.

Usluge